Väduren
Här måste du bara vara väldigt populär. Mängden information är inte den avgörande faktorn för att du ska kunna fatta ett beslut utan det är kvaliteten på informationen som är det viktiga. Ett genombrott kan vara nära förestående i ditt liv med nya kontakter och nya projekt. Du har ett bra samarbete bland dina medarbetare och arbetsmotivationen verkar vara hög.
Oxen
Håll dina negativa tankar borta. KRÄFTAN Det ser ut som om du kommer att synas och höras i ett större sammanhang den här veckan. Plocka fram ditt allra bästa självförtroende, spotta i nävarna och framförallt njut av dina framgångar. Din ekonomi är god och du har stora chanser att öka på inkomsterna genom en del smarta affärer.
Tvillingarna
Du har all möjlighet till framgång bakom nästa hörn, så tvivla inte. Din ekonomi är inne i en expansiv fas och du har goda möjligheter att göra bra vinster. Vårda relationen med dina nära och kära. SKORPIONEN Det ser ut som om du har några avundsjuka kollegor som försöker göra livet surt för dig.
Kräftan
Du arbetar bäst med nya projekt och helst skulle du vilja starta upp något nytt varje dag. När vi förlorar vårt självförtroende är det lätt att vi också slutar att lita på andra. Inga av de här framgångarna kommer gratis och du kommer behöva vara uppmärksam på alla detaljer för att behålla ditt goda rykte. Det här är bara en tillfällig period och snart kommer du att ha mer att göra än du kanske bett om.
Lejonet
Du klarar dina kostnader men ska inte göra något obetänksamt inom ekonomin. De har sin egen agenda och du når bäst framgång genom att inte lyssna för mycket på andra. Du har stora möjligheter att göra en riktigt god affär under den här perioden. Det viktiga för dig i den här situationen är att du fortsätter att tänka klart och är medveten om de känslor som kan vara hindrande för en mer objektiv syn på vilka möjligheter som faktiskt finns.
Jungfrun
Våga tro på din optimism och expandera. Dina medarbetare kan behöva bli påminda om de gemensamma målen så att de kan bli uppmärksamma på vad som är deras uppgift. Men ingen kan få dig att känna något som du inte själv vill. Din ekonomi är stabil och inget oväntat händer.
Vågen
Ekonomi Var beredd på en del besvär idag. Vänner kan plötsligt dyka upp, eller så rör släktingar till det genom att vara onödigt provokativa. Det enda raka är att se till att utgifterna är så få som möjligt. Det ser ut som om situationen har fått större proportioner därför att någon som är involverad förhindrar en lösning genom falsk stolthet och stressrelaterad envishet.
Skorpionen
Samtidigt kan man skönja en del oförutsägbara händelser, som i förlängningen vidgar utrymmet för innovation, experimenterande och förändring är goda. Förhoppningar om större affärer eller att ett projekt skulle ge mer, har grusats. Ditt förtroende kapital är högt och många litar till din förmåga att få saker gjorda. En kollega kan visa sin avundsjuka genom att tala illa om dig bakom ryggen på dig.
Skytten
Važno je da ispoštujete svoja moralna načela. Inget händer vad gäller ekonomin. Saker är inte så tråkiga som du gör dem till. Det ser ut som om du kommer att kunna göra en bra affär där du kanske inte hade räknat med utdelning.
Stenbocken
Du behöver hålla både huvudet och kroppen i trim för att kunna dra nytta av de möjligheter som kan komma att öppnas för dig. Du har stora möjligheter att göra en riktigt god affär under den här perioden. Du har ett bra flyt i arbetet och dina kollegor har respekt för ditt sätt att våga tänka utanför ramarna. Den här tuffa perioden kommer att gå över och snart hittar du tillbaka till ditt arbetsflyt igen.
Vattumannen
Det mesta verkar jobbigt nu, så försök att vila så klarar du hälsan på en frisk nivå. Du kan göra en god affär. Stå emot känslor av hopplöshet för den här perioden är bara tillfällig. VÅGEN Nu ska du vara noga med att utvidga ditt kontaktnät.
Fiskarna
Potrebno je da uskladite svoja interesovanja sa saradnicima koji mogu da Vam povere novu ulogu. Du behöver vara deras hjälte och personifiera de normer och värderingar som behövs för att samarbetet ska vara harmoniskt. Just nu behöver dina medarbetare känna att du är deras stigfinnare och du behöver vara den som visar vägen. Din ekonomi kan vara lite ansträngd så vänta med onödiga utgifter.