Väduren
Nu är inte läge för att knäppa andra på näsan och tala om för dem vad de ska göra. Är det en tillfällig ”vapenvila” eller finns en annan agenda? Bara du kan veta. Du har tålamodet att genomföra det du vill. Din ekonomi är god och du har stora chanser att öka på inkomsterna genom en del smarta affärer.
Oxen
Men samtidigt vet du att du arbetar väl mycket ibland. Nu kan det vara så att du inte får de framgångar som du drömt om i din kärlek. Du orkar det mesta och faktiskt så klagar du inte heller. Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovno-finansijskoj saradnji.
Tvillingarna
Kanske har du haft känslor för denna person tidigare men nu känner du ingenting. Hälsa Du känner dig full av energi idag och kan därför ta dig an uppgifter som du skjutit framför dig. En vän tycks vilja köpa något som du har i din ägo. Ne treba da podstičete kritizerski ton u odnosu sa saradnicima, već da pronadjete novo i kompromisno rešenje.
Kräftan
Men blir dagen utan bråk får du vara nöjd. Dela med dig av din kompetens och håll inte inne med information för egen vinnings skull. FISKARNA Framtiden ser lovande ut men inte utan utmaningar. Andra människor kan ge dig nya perspektiv och hjälpa dig att tänka annorlunda i en situation.
Lejonet
Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete svog partnera na uzbudljivu zabavu. Måste du ut och resa träffar du en del märkliga individer på din väg, och överraskningarna står som spön i backen. Du är snabbtänkt och kommer att lösa några kniviga problem, bara så där. Jungfrun reflekterar över sina mål och framtiden och Vattumannen söker balans och harmoni.
Jungfrun
Din relation till en kär vän förbättras påtagligt och du finner lugn och harmoni. Du finner lösningar till nästan alla arbetsproblem. Det är målen dag för dag som gäller och inte de vackra visionerna. Allt som sägs under veckan kommer inte att uppfyllas, men det är viktigt att ha en vision att sträva efter.
Vågen
Att följa ett råd kan vara en god investering. Men varför inte unna dig att drömma en stund och se om du inte kan leva på att vara snabbtänkt och påhittig. Det finns mycket som tyder på att du behöver anpassa dig till nya plikter, men du kan också få god hjälp av en släkting eller familjemedlem. Framgången finns bakom hörnet men du måste vara uthållig och bestämd.
Skorpionen
Du ska vara vid god vigör och omtyckt är du. Vi tror ofta att mottaglighet är samma sak som passivitet eller ännu värre slöhet. Du ser något viktigt som behöver förändras och kommer att få gehör för dina påpekanden. Du kommer att hinna med allt som behövs göras ändå.
Skytten
Fundera, dröm och reflektera. Du klarar dina kostnader men ska inte göra något obetänksamt inom ekonomin. Vågen staplar framgång på framgång och Stenbocken letar efter sina rätta mål. .
Stenbocken
Det verkar ge dig bästa glädjen. Måste du ut och resa träffar du en del märkliga individer på din väg, och överraskningarna står som spön i backen. Förvänta dig inte att få applåder och ovationer över vad du gör. Din ekonomi är god och stabil.
Vattumannen
Relationen er emellan har inte varit den bästa på sistone. Din ekonomi är inne i en positiv utveckling. Vilken av dina möjligheter stämmer bäst överens med ditt norm och värdesystem? Vilken av dina val stämmer bäst överens med vad du vill prioritera i livet? Var försiktig med ekonomin. Men det verkar som om du just nu inte är riktigt klar över hur du vill att framtiden ska se ut.
Fiskarna
Idag kanske du får ett gott råd i frågan. Oförutsägbara händelser påverkar yrkeslivet, och mycket tenderar att bli alldeles för oöverskådligt. Är du trött på att organisera saker och ting för andra så kommer rastlösheten absolut att stiga under veckan. Du bör veta vad som är relevant i kritiken och vad som kanske handlar mer om allmänt missnöje.