Väduren
Hälsa Du känner dig full av energi idag och kan därför ta dig an uppgifter som du skjutit framför dig. Är du trött på att organisera saker och ting för andra så kommer rastlösheten absolut att stiga under veckan. Låt inte det önskemålet gå ut över gruppens egentliga uppdrag. Försök att släppa sådant som inte kommer att leda någonvart.
Oxen
Om du längtar efter att byta tjänst är det inte riktigt rätta tiden nu men du kan planera för ett framtida karriärlyft genom att utöka ditt kontaktnät. Ge insidan en chans under veckan som kommer. Inget kan vara längre ifrån sanningen. Din kompetens och din kapacitet kommer att smitta av sig till andra och du blir en inspirationskälla för hela arbetsplatsen.
Tvillingarna
Mängden information är inte den avgörande faktorn för att du ska kunna fatta ett beslut utan det är kvaliteten på informationen som är det viktiga. Ett genombrott kan vara nära förestående i ditt liv med nya kontakter och nya projekt. Var uppmärksam på om någon eller några försöker få dig att tvivla på dina mål. Det kan leda till stor framgång för dig om du nu passar på att röra dig mycket utanför din arbetsplats.
Kräftan
Det beror på att du gärna deltar i alla diskussioner som dyker upp. Det viktiga i det här läget är att du bevarar ditt lugn och håller fast vid din planering så långt som möjligt. Ingen förändring vad gäller ekonomin. Din ekonomi är god och stabil.
Lejonet
Du får känna på de första stegen under den här perioden och börjar ana att drömmar du närt länge om vad du skulle vilja åstadkomma snart inte bara är drömmar utan börjar bli verklighet. Du behöver vara noga med att balansera ditt arbetstempo och använda fritiden till att verkligen slappna av och vila. Du arbetar bäst med nya projekt och helst skulle du vilja starta upp något nytt varje dag. Inga av de här framgångarna kommer gratis och du kommer behöva vara uppmärksam på alla detaljer för att behålla ditt goda rykte.
Jungfrun
Du behöver motion och frisk luft. Vänner kan plötsligt dyka upp, eller så rör släktingar till det genom att vara onödigt provokativa. Du fungerar bäst under press under den här perioden och alla problem som dyker upp kan du lösa. Det ser ut som om situationen har fått större proportioner därför att någon som är involverad förhindrar en lösning genom falsk stolthet och stressrelaterad envishet.
Vågen
Hälsa Idag har du särskilt lätt för att falla för onyttiga frestelser. Vänskapen till din omgivning kommer nu att skörda nya framgångar. Du finner lösningar till nästan alla arbetsproblem. Du kan göra en god affär i dag.
Skorpionen
Det verkar ge dig bästa glädjen. Håll huvudet kallt och rid ut stormen. Din ekonomi är mycket god. Du kan få god utdelning på en tidigare investering.
Skytten
Relationen er emellan har inte varit den bästa på sistone. Vilka mål som är dina egna och vilka mål du följer av rädsla för att inte stöta dig med någon. Ekonomin är händelselös. Bli klar över vad du själv kan styra över när det gäller din karriär och acceptera det som andra har större inflytande över.
Stenbocken
Andra kanske inte har funderat i samma banor som du och därför behövs en annorlunda synvinkel på frågan. Du arbetar bäst med nya projekt och helst skulle du vilja starta upp något nytt varje dag. Om du har planerat för en resa så ska du vara beredd att kunna lösa en del problem som kan dyka upp. Vila i din egen sanning och vet att det viktiga nu är att du handlar efter din övertygelse.
Vattumannen
Kärlek Utan variation blir snart ett förhållande tråkigt. Važno je da ispoštujete svoja moralna načela. Bli inte förivrig till snabba resultat. Var noga med att basera dina teorier på verkligheten.
Fiskarna
Var lite sparsam och frestas inte till någon större investering. Väg alla nackdelar mot fördelarna, det kan vara början på en ny karriär för dig. Förvänta dig inga förändringar vad gäller ekonomin. Ekonomin är trygg men gör inget oplanerat.