Väduren
Relationer Du trotsar naturlagarna med din envishet. Men samtidigt vet du att du arbetar väl mycket ibland. En del inköp du gjort grämer dig. Nu kan det vara så att du inte får de framgångar som du drömt om i din kärlek.
Oxen
I dag har du faktiskt rätt. Du kan uppleva att en kollega försöker utnyttja dig men den här gången är det bättre om du agerar i tysthet för att hindra den här personen. Du kan hamna i omständigheter som ligger utanför din kontroll men samtidigt är det kanske det du behöver för att hitta rätt väg i dina karriärmål. Det här är en situation som inte är så allvarlig som den verkar, så desto större skäl att hålla huvudet kallt och inte rusa iväg.
Tvillingarna
Alla är inte i samma fas och en del behöver försäkran från dig att du tror på deras förmåga. Ekonomin blir bättre genom tidigare investeringar. Ge insidan en chans under veckan som kommer. Din ekonomi är stabil och det finns utrymme för någon typ av riskplacering men bli inte för självsäker på ditt omdöme utan kolla lite fakta innan ändå.
Kräftan
Verujete u onu verziju koja odgovara Vašim potrebama, tako da ne proveravate nove informacije koje utiču na poslovno-finansijsku saradnju. Just nu fungerar du antagligen bäst om du också har möjlighet att komma ifrån din arbetsplats och göra något helt annat som laddar dina batterier och ger dig ny inspiration. Saker är inte så tråkiga som du gör dem till. Det kan vara så att du inte har tänkt igenom dina planer och behöver backa några steg.
Lejonet
Bestäm dig för din strategi och gå sedan ut i världen och erövra. Det kommer att vända snabbt så försök at inte låta det gå ut över andra. Den här veckan gör du bäst i att samla ihop dig och få allt det där nödvändiga undanstökat. Men bli inte övermodig av ditt ”flyt”.
Jungfrun
Här måste du bara vara väldigt populär. Om du väntar tills tvivlet försvunnit kommer du aldrig att hoppa, för tvivlet håller dig tillbaka i en självuppfyllande profetia där verkligheten hela tiden kommer att bekräftat för dig att livet kan vara ”farligt”. Kontakter är viktiga för dig vid en investering. Släpp dina hämningar och hänsyn till andra.
Vågen
Under den här perioden är det extra viktigt att du inte säger något obetänksamt. Om du har placerat dig på en pedistal av allvarsamhet och seriositet så kan du upptäcka att du ganska snart ligger med näsan i backen. Det verkar som om du just nu inte har så mycket stöd från dina kollegor utan måste arbeta efter ditt eget huvud. Din ekonomi är stabil och det finns inga tecken på nedgång men heller inga tecken på motsatsen.
Skorpionen
Inte undra på att man ser dig på så soligt humör. Dela med dig av din kompetens och håll inte inne med information för egen vinnings skull. Dela med dig av din kunskap, inspiration och arbetsglädje utan att ha förutfattade åsikter om hur du vill att andra människor ska reagera. Stå emot känslor av hopplöshet för den här perioden är bara tillfällig.
Skytten
Det verkar ge dig bästa glädjen. Håll huvudet kallt och rid ut stormen. Din ekonomi är mycket god. Du kan få god utdelning på en tidigare investering.
Stenbocken
Dina medarbetare och dina kollegor kommer att njuta av den positiva energi som du på det viset utstrålar. En del saker som händer är faktiskt inte riktade mot dig, du kanske bara råka ställa dig i vägen för att dina negativa tankat ibland för dig vid sidan av din egen väg. Du fungerar bäst just nu genom att hålla dig till det trygga och inte göra några förändringar. Den här veckan gör du bäst i att samla ihop dig och få allt det där nödvändiga undanstökat.
Vattumannen
Du får känna på de första stegen under den här perioden och börjar ana att drömmar du närt länge om vad du skulle vilja åstadkomma snart inte bara är drömmar utan börjar bli verklighet. Förhoppningar om större affärer eller att ett projekt skulle ge mer, har grusats. Du arbetar bäst med nya projekt och helst skulle du vilja starta upp något nytt varje dag. Du kan också få svar på en del frågor du funderat över en längre tid genom att ta hjälp av en vän eller någon du litar på som inte finns på din arbetsplats.
Fiskarna
Våga tro på din optimism och expandera. Dina medarbetare kan behöva bli påminda om de gemensamma målen så att de kan bli uppmärksamma på vad som är deras uppgift. Men ingen kan få dig att känna något som du inte själv vill. Din ekonomi är stabil och inget oväntat händer.