Väduren
Förvänta dig inte några större överraskningar när det gäller ekonomin. Det ser ut som om du investerat en hel del energi på att en medarbetare ska förändra sig åt det håll du tycker. Det är viktigt att du är noga med hur du använder din tid och inte tar på dig för mycket. Bestäm dig för din strategi och gå sedan ut i världen och erövra.
Oxen
Kärlek Utan variation blir snart ett förhållande tråkigt. Du väljer vilka du skall hjälpa och när du skall göra det. Skytten går en ljus framtid till mötes trots en del hinder och Vattumannen behöver lyssna på råd från någon med mer erfarenhet. Ge saker en chans att lösa sig av sig självt och backa undan från din medarbetare.
Tvillingarna
Du gör nog klokt i att varva ner lite. Du ska vara vid god vigör och omtyckt är du. Skorpionen behöver samla mer kunskap inom ett område och Fiskarna samlar sig inför ett nödvändigt samtal. Vi tror ofta att mottaglighet är samma sak som passivitet eller ännu värre slöhet.
Kräftan
Under den här perioden är det extra viktigt att du inte säger något obetänksamt. Om du har placerat dig på en pedistal av allvarsamhet och seriositet så kan du upptäcka att du ganska snart ligger med näsan i backen. Det verkar som om du just nu inte har så mycket stöd från dina kollegor utan måste arbeta efter ditt eget huvud. Din ekonomi är stabil och det finns inga tecken på nedgång men heller inga tecken på motsatsen.
Lejonet
Säg till din vän att du är lycklig i er gemenskap så får du lycka. Var noga med dina utgifter. Släpp dina hämningar och hänsyn till andra. Just nu behöver dina medarbetare känna att du är deras stigfinnare och du behöver vara den som visar vägen.
Jungfrun
Om du får ett erbjudande om en ny tjänst eller andra arbetsuppgifter kan du vara helt trygg i att det innebär ett lyft för din karriär. Det blir inga bra resultat under tvång och faktum är att det enda som händer är att du som ledare förlorar ansiktet och förtroendet. Din ekonomi är i balans och du kan se en hel del nya möjligheter till investeringar. Vågen staplar framgång på framgång och Stenbocken letar efter sina rätta mål.
Vågen
Din ekonomi är inne i en positiv utveckling. Använd den här tiden till att lägga upp nya planer. Du kan göra en fördelaktig affär. Ditt förtroende kapital är högt och många litar till din förmåga att få saker gjorda.
Skorpionen
Kärlek Din inneboende fåfänga och stolthet kan idag ställa till problem. Att följa ett råd kan vara en god investering. Din ekonomi börjar stabilisera sig. Vågens styrka finns i att vara i nuet och Vattumannen kan äntligen släppa gamla surdegar.
Skytten
Men ingen kan få dig att känna något som du inte själv vill. Du är inte ensam om de problem man kan stöta på som ledare och att dela erfarenheter med andra kollegor kan ibland ge mer än att läsa en bok eller lyssna på en föreläsning. Dina kollegor förlitar sig till att du ska orka leverera det du har tagit på dig så många är beroende av din arbetsinsats. Man litar på din kompetens och har stora förväntningar på vad du ska kunna åstadkomma.
Stenbocken
Säg till din vän att du är lycklig i er gemenskap så får du lycka. Ge dem en chans att rätta till sina misstag och gå vidare. Var uppmärksam på din intuition och dina känslor under veckan. Du kan komma att upptäcka att det finns fler som är villiga att ge dig stöd i dina önskningar än vad du tror.
Vattumannen
Men samtidigt vet du att du arbetar väl mycket ibland. Det enda raka är att se till att utgifterna är så få som möjligt. De motstånd du stöter på är bara spegelbilder av din egen rädsla för att misslyckas. Det är viktigt att du inte säger något förhastat för att du känner dig pressad.
Fiskarna
Men blir dagen utan bråk får du vara nöjd. Allt detta kan ha en dämpande effekt på humöret eftersom du sannolikt skulle vilja hålla låg profil och gå bort dig i en dröm- och fantasivärld där du kan hitta inspiration. Skytten har myror i baken och behöver hitta balansen och Fiskarna kan räkna med en vecka där mycket händer. Lyssna på de råd du kan få från dina kollegor under den här perioden i en fråga men även utomstående personer kan säga saker som ger dig nya perspektiv.