Väduren
Du behöver vara deras hjälte och personifiera de normer och värderingar som behövs för att samarbetet ska vara harmoniskt. De förändringar du startat gör det också möjligt för dig att släppa gamla surdegar. Just nu behöver dina medarbetare känna att du är deras stigfinnare och du behöver vara den som visar vägen. Om du känner att du blir irriterad är det bästa att du går undan så att du inte säger eller gör något du sedan får ångra.
Oxen
Tro på dig själv och var medveten om att allt som händer är resultatet av dina tidigare arbetsinsatser. Du bör veta vad som är relevant i kritiken och vad som kanske handlar mer om allmänt missnöje. Du kommer att göra framsteg i din personliga karriär därför att viktiga personer har sett din kompetens. En positiv förändring är på väg vad gäller ekonomin.
Tvillingarna
Att följa ett råd kan vara en god investering. Relationer Idag kan du vara ganska slö när det gäller att ta kontakt. Hälsa Hur du börjar dagen blir avgörande för hur ditt välbefinnande kommer att utveckla sig. Den här veckan kan bli dyrbar för dig så var snål med dina inköp.
Kräftan
Kärlek Din påhittighet är stor idag och du vill överraska din partner med något utöver det vanliga. Samtidigt kan man skönja en del oförutsägbara händelser, som i förlängningen vidgar utrymmet för innovation, experimenterande och förändring är goda. Det lönar sig bäst för dig nu. Var rädd om dina nära och kära som just nu hjälper dig mer än du tror att också kunna vara din fulla potential som chef och ledare.
Lejonet
Ju mer du tror på dig själv desto mer kommer andra att tro på dig. Var rädd om dina nära och kära för det är där du verkligen kan ladda dina batterier. Det blir inga bra resultat under tvång och faktum är att det enda som händer är att du som ledare förlorar ansiktet och förtroendet. Tacka din lyckliga stjärna för att du är på rätt plats vid rätt tidpunkt.
Jungfrun
Du kan få ett positivt besked om något som är viktigt för dig. Acceptera det som är och försök att med bibehållet lugn göra vad som behövs. Ge insidan en chans under veckan som kommer. Ekonomin blomstrar och du kommer säkert att lockas göra en del risktagande.
Vågen
Nu kan det vara så att du inte får de framgångar som du drömt om i din kärlek. Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovno-finansijskoj saradnji. Var öppen för de möjligheter som kommer i din väg. Under den här perioden kan du få ett erbjudande om ett nytt projekt eller en ny tjänst, rent utav.
Skorpionen
Du har ett bra flyt i arbetet och dina kollegor har respekt för ditt sätt att våga tänka utanför ramarna. Det viktiga för dig i den här situationen är att du fortsätter att tänka klart och är medveten om de känslor som kan vara hindrande för en mer objektiv syn på vilka möjligheter som faktiskt finns. Den här tuffa perioden kommer att gå över och snart hittar du tillbaka till ditt arbetsflyt igen. De behöver någon som håller dem på rätt spår.
Skytten
Inte undra på att man ser dig på så soligt humör. Om du blir besviken på människor som lovar runt men håller tunt, så går du in i en period när människor kanske lovar mycket, men där de faktiskt kan leverera. Dela med dig av din kunskap, inspiration och arbetsglädje utan att ha förutfattade åsikter om hur du vill att andra människor ska reagera. Även om några av dina medarbetare inte tycker som du så uppskattar de dig.
Stenbocken
Om du får ett erbjudande om en ny tjänst eller andra arbetsuppgifter kan du vara helt trygg i att det innebär ett lyft för din karriär. Det blir inga bra resultat under tvång och faktum är att det enda som händer är att du som ledare förlorar ansiktet och förtroendet. Din ekonomi är i balans och du kan se en hel del nya möjligheter till investeringar. Vågen staplar framgång på framgång och Stenbocken letar efter sina rätta mål.
Vattumannen
Bestäm dig för din strategi och gå sedan ut i världen och erövra. Det kommer att vända snabbt så försök at inte låta det gå ut över andra. Den här veckan gör du bäst i att samla ihop dig och få allt det där nödvändiga undanstökat. Men bli inte övermodig av ditt ”flyt”.
Fiskarna
Kärlek Din inneboende fåfänga och stolthet kan idag ställa till problem. Men varför inte unna dig att drömma en stund och se om du inte kan leva på att vara snabbtänkt och påhittig. Vårda relationen med dina nära och kära. Framgången finns bakom hörnet men du måste vara uthållig och bestämd.