Väduren
Att vilja bevara trygghet är ett djupt behov och inget du behöver skämmas över. Din ekonomi är mycket god. Jungfrun reflekterar över sina mål och framtiden och Vattumannen söker balans och harmoni. Var noga med att inte tro på allt som människor säger till dig.
Oxen
Ju mer du försöker kontrollera ditt eget tänkande nu desto mer förvirrad kanske du kommer att känna dig. Dina medarbetare är beroende av ditt lugn och ditt självförtroende och din optimism. Förvänta dig inte några större överraskningar när det gäller ekonomin. Det är viktigt att du är noga med hur du använder din tid och inte tar på dig för mycket.
Tvillingarna
Samtidigt kan man skönja en del oförutsägbara händelser, som i förlängningen vidgar utrymmet för innovation, experimenterande och förändring är goda. En roll är kompensation för felaktiga tankar vi har om oss själva. Det lönar sig bäst för dig nu. Du kan också få svar på en del frågor du funderat över en längre tid genom att ta hjälp av en vän eller någon du litar på som inte finns på din arbetsplats.
Kräftan
Att följa ett råd kan vara en god investering. Men varför inte unna dig att drömma en stund och se om du inte kan leva på att vara snabbtänkt och påhittig. Det finns mycket som tyder på att du behöver anpassa dig till nya plikter, men du kan också få god hjälp av en släkting eller familjemedlem. Framgången finns bakom hörnet men du måste vara uthållig och bestämd.
Lejonet
Just nu är möjligheterna till extrainkomster särskilt goda. Allt som sägs under veckan kommer inte att uppfyllas, men det är viktigt att ha en vision att sträva efter. Dom har sin egen agenda och du når bäst framgång genom att inte lyssna för mycket på andra. När du bjuder in andra i dina planer kan du få nya fräscha infallsvinklar som gör dem ännu bättre.
Jungfrun
Verujete u onu verziju koja odgovara Vašim potrebama, tako da ne proveravate nove informacije koje utiču na poslovno-finansijsku saradnju. Just nu fungerar du antagligen bäst om du också har möjlighet att komma ifrån din arbetsplats och göra något helt annat som laddar dina batterier och ger dig ny inspiration. Vila i din egen sanning och vet att det viktiga är att du handlar efter din övertygelse. Även om några av dina medarbetare inte tycker som du så uppskattar de dig.
Vågen
Izbegavate da priznate svoju »emotivnu slabost«, ali odaju Vas različiti postupci koji sve to jasno nagoveštavaju. Fundera i så fall på att byta strategi från den du använt tidigare. I framtiden kan du få höra mycket beröm för din förmåga att arbeta metodiskt och målmedvetet. Våga lita på dina medarbetare och se även deras kompetens.
Skorpionen
I dag har du faktiskt rätt. Den kan när som helst spela dig ett spratt. Du kan hamna i omständigheter som ligger utanför din kontroll men samtidigt är det kanske det du behöver för att hitta rätt väg i dina karriärmål. De som har mer erfarenhet än du kan verkligen vara till hjälp nu så försök inte att lura dig själv till att du tror mer än vad du vet.
Skytten
Idag kanske du får ett gott råd i frågan. Du kan få ett positivt besked om något som är viktigt för dig. Om du längtar efter att byta tjänst är det inte riktigt rätta tiden nu men du kan planera för ett framtida karriärlyft genom att utöka ditt kontaktnät. Inget kan vara längre ifrån sanningen.
Stenbocken
Du kan göra en god affär i dag. Om du agerar för snabbt är risken stor att du stressar fram ett beslut som inte gynnar någon och som du kan komma att ångra senare. När du bjuder in andra i dina planer kan du få nya fräscha infallsvinklar som gör dem ännu bättre. Man litar på din kompetens och har stora förväntningar på vad du ska kunna åstadkomma.
Vattumannen
Håll dina negativa tankar borta. Är det en tillfällig ”vapenvila” eller finns en annan agenda? Bara du kan veta. Plocka fram ditt allra bästa självförtroende, spotta i nävarna och framförallt njut av dina framgångar. KRÄFTAN Du har mycket stress runt dig och det ser ut som om du har många bollar i luften.
Fiskarna
Du får känna på de första stegen under den här perioden och börjar ana att drömmar du närt länge om vad du skulle vilja åstadkomma snart inte bara är drömmar utan börjar bli verklighet. Du behöver vara noga med att balansera ditt arbetstempo och använda fritiden till att verkligen slappna av och vila. Du arbetar bäst med nya projekt och helst skulle du vilja starta upp något nytt varje dag. Inga av de här framgångarna kommer gratis och du kommer behöva vara uppmärksam på alla detaljer för att behålla ditt goda rykte.