Väduren
Du behöver vara noga med att balansera ditt arbetstempo och använda fritiden till att verkligen slappna av och vila. Du kommer att hinna med allt som behövs göras ändå. När vi förlorar vårt självförtroende är det lätt att vi också slutar att lita på andra. Du kan få ett erbjudande om en bra investering som har alla chanser att vara lyckosamt för dig.
Oxen
Men blir dagen utan bråk får du vara nöjd. Du gör nog klokt i att varva ner lite. FISKARNA Framtiden ser lovande ut men inte utan utmaningar. Du har blivit uppmärksammad av för dig viktiga personer och man pratar om dig som mycket duglig.
Tvillingarna
När du ger dina medarbetare lite mer ansvar ger du dem en möjlighet att växa och utvecklas. Håll huvudet kallt och rid ut stormen. Du kan få god utdelning på en tidigare investering. Var noga med att inte tro på allt som människor säger till dig.
Kräftan
Säg till din vän att du är lycklig i er gemenskap så får du lycka. Ge dem en chans att rätta till sina misstag och gå vidare. Var uppmärksam på din intuition och dina känslor under veckan. Du kan komma att upptäcka att det finns fler som är villiga att ge dig stöd i dina önskningar än vad du tror.
Lejonet
Ekonomi Allting som rör pengar och ekonomi går trögt nu. Du behöver motion och frisk luft. Din arbetsgrupp kan vara inbegripen i en maktkamp där ingen kommer att kunna vinna. Du kan hamna i omständigheter som ligger utanför din kontroll men samtidigt är det kanske det du behöver för att hitta rätt väg i dina karriärmål.
Jungfrun
Arbete Dina arbetsuppgifter kanske nu blir större än väntat. Det mesta verkar jobbigt nu, så försök att vila så klarar du hälsan på en frisk nivå. Izbegavate da priznate svoju »emotivnu slabost«, ali odaju Vas različiti postupci koji sve to jasno nagoveštavaju. Genom att använda din logik och din känsla för vad som är sant så kommer du få stöd ifrån andra, så tveka inte.
Vågen
Bli medveten om dina svagheter och vänd dom till styrkor men bli också medveten om fördelarna med din motståndares argument. Saker är inte så tråkiga som du gör dem till. Var noga med att basera dina teorier på verkligheten. Ta hjälp av någon utanför arbetet som kan hjälpa dig att se saken från nya håll.
Skorpionen
Du finner lösningar till nästan alla arbetsproblem. Allt som sägs under veckan kommer inte att uppfyllas, men det är viktigt att ha en vision att sträva efter. Din villighet att lära dig. När du bjuder in andra i dina planer kan du få nya fräscha infallsvinklar som gör dem ännu bättre.
Skytten
Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadatom roku, nema razloga da smišljate nove izgovore kao opravdanje. Det enda som kan stoppa dig nu är din rädsla för att misslyckas respektive misslyckas. Det du längtat efter, nya projekt och nya idéer kan nu börja förverkligas. KRÄFTAN Du har mycket stress runt dig och det ser ut som om du har många bollar i luften.
Stenbocken
Ekonomi Allting som rör pengar och ekonomi går trögt nu. Någon i din omgivning kan ha en dold agenda. Vänner kan plötsligt dyka upp, eller så rör släktingar till det genom att vara onödigt provokativa. Du fungerar bäst under press under den här perioden och alla problem som dyker upp kan du lösa.
Vattumannen
En vän till dig tycker att du har det alldeles för rart i kärlek. Oförutsägbara händelser påverkar yrkeslivet, och mycket tenderar att bli alldeles för oöverskådligt. Om du längtar efter att byta tjänst är det inte riktigt rätta tiden nu men du kan planera för ett framtida karriärlyft genom att utöka ditt kontaktnät. Du bör veta vad som är relevant i kritiken och vad som kanske handlar mer om allmänt missnöje.
Fiskarna
Kärlek Din påhittighet är stor idag och du vill överraska din partner med något utöver det vanliga. Men låt allt spel få vänta det blir bäst så. Det verkar ge dig bästa glädjen. Alla funderingar över vad som varit och vad som ska komma rubbar din harmoni och dina tankemönster.