Väduren
Säg till din vän att du är lycklig i er gemenskap så får du lycka. Om du väntar tills tvivlet försvunnit kommer du aldrig att hoppa, för tvivlet håller dig tillbaka i en självuppfyllande profetia där verkligheten hela tiden kommer att bekräftat för dig att livet kan vara ”farligt”. Släpp dina hämningar och hänsyn till andra. Om du känner att du blir irriterad är det bästa att du går undan så att du inte säger eller gör något du sedan får ångra.
Oxen
Du har ett bra samarbete bland dina medarbetare och arbetsmotivationen verkar vara hög. En positiv förändring är på väg vad gäller ekonomin. Det kan leda till stor framgång för dig om du nu passar på att röra dig mycket utanför din arbetsplats. Men framgång kan också skapa lite förvirring.
Tvillingarna
Att följa ett råd kan vara en god investering. Men varför inte unna dig att drömma en stund och se om du inte kan leva på att vara snabbtänkt och påhittig. Det finns mycket som tyder på att du behöver anpassa dig till nya plikter, men du kan också få god hjälp av en släkting eller familjemedlem. Framgången finns bakom hörnet men du måste vara uthållig och bestämd.
Kräftan
Du får känna på de första stegen under den här perioden och börjar ana att drömmar du närt länge om vad du skulle vilja åstadkomma snart inte bara är drömmar utan börjar bli verklighet. Förhoppningar om större affärer eller att ett projekt skulle ge mer, har grusats. Det lönar sig bäst för dig nu. En kollega kan visa sin avundsjuka genom att tala illa om dig bakom ryggen på dig.
Lejonet
Din ekonomi är i balans och du kan se en hel del nya möjligheter till investeringar. Tacka din lyckliga stjärna för att du är på rätt plats vid rätt tidpunkt. Vågen staplar framgång på framgång och Stenbocken letar efter sina rätta mål. .
Jungfrun
Om du längtar efter att byta tjänst är det inte riktigt rätta tiden nu men du kan planera för ett framtida karriärlyft genom att utöka ditt kontaktnät. Ge insidan en chans under veckan som kommer. Inget kan vara längre ifrån sanningen. Din kompetens och din kapacitet kommer att smitta av sig till andra och du blir en inspirationskälla för hela arbetsplatsen.
Vågen
Nu kan det vara så att du inte får de framgångar som du drömt om i din kärlek. De motstånd du stöter på är bara spegelbilder av din egen rädsla för att misslyckas. Det är viktigt att du inte säger något förhastat för att du känner dig pressad. TVILLINGARNA Personer i din omgivning som är viktiga för dina karriärmöjligheter har uppmärksammat dig positivt och man pratar om dig.
Skorpionen
Din ekonomi är inne i en positiv utveckling. Andra människor tror på dig och du har allt att vinna. Du kan göra en fördelaktig affär. De behöver någon som håller dem på rätt spår.
Skytten
Nemojte dozvoliti da Vas pokolebaju nečije reči ili novi uslovi koji Vam se postavljaju. Vågen behöver följa sin egen inre röst och Fiskarna kan nu skörda frukten av sitt tålamod. Men det hänger på att du själv kan släppa på det som tynger dig och framför allt att du kan släppa på dina föreställningar om dig själv. Även om några av dina medarbetare inte tycker som du så uppskattar de dig.
Stenbocken
Du har dessutom talets gåva vilket gör att du har lätt för att få andra människor att förstå vad det är du menar. Din framgång ligger i din uppmärksamhet för detaljer. Du kommer att lyckas så vila i den övertygelsen och var lugn men målmedveten. Vågen staplar framgång på framgång och Stenbocken letar efter sina rätta mål.
Vattumannen
En del saker som händer är faktiskt inte riktade mot dig, du kanske bara råka ställa dig i vägen för att dina negativa tankat ibland för dig vid sidan av din egen väg. Du fungerar bäst just nu genom att hålla dig till det trygga och inte göra några förändringar. Det händer mycket runtomkring dig och dina affärer och projekt accelererar. Men bli inte övermodig av ditt ”flyt”.
Fiskarna
Låt ditt mest generösa jag få styra dig nu. Vårda relationen med dina nära och kära. Men kom ihåg att bra chefer skapar konflikter. Du ökar din kompetens och därmed också andras respekt för dig.