Den 20 december kommer Guru Saturnen in i stjärntecknet för Vattumannen. Förändringen i en gurus hus anses vara mycket viktig i astrologi eftersom det är en guru (kung) av alla planeter och den lovande planet. Förändringar i deras hem påverkas av religiösa teman, inklusive äktenskap, barn, kunskap, utbildning, försörjning och hälsa. På så sätt påverkar guru alla aspekter av livet. När guru flyttar till fjärde etappen av rehabilitering, går det också in i den fjärde fasen av Paush och Ashhesha Nakshatra. Eftersom herren i det sjätte och nionde huset i ditt horoskop passerar genom det åttonde huset, kan förändringen i mängden guru öka dina problem.
Påverkan på försörjning (Jupiters genomresa mot kräftan och påverkan på företag)

Det skulle vara lämpligt för dig på försörjningsområdet att upprätthålla goda relationer med kollegor och fokusera ditt arbete hårt och ärligt. Det kommer också att vara nödvändigt för dig att kontrollera din ilska och inte tala förolämpande mot någon. Någon kan till och med försöka att förstöra din image, så var försiktig med att vara försiktig. Hinder kan också förekomma i betydande arbete i detalj. Om du gör affärer bör du inte spendera mycket på din verksamhet just nu.

Påverkan på ekonomiska frågor (Jupiters genomresa och påverkan på finans)

Du kan också behöva möta situationen med upp- och nedgångar i ekonomiska frågor, men på grund av Guru-visionen i andra och fjärde huset från din födelse belopp kan du få fördelar från fastigheten. Den förfaderliga egendomen kommer också att medföra lycka.

Påverkan på familjen (Jupiter’s genomresa och påverkan på familjen)

Vid denna tidpunkt bör familjeärenden lösas med kärlek och förståelse. Det borde visa mänskligheten och självuttryck i samtalet så att familjens lycka blir fredlig och det kommer att finnas goda relationer med släktingarna.

Jupiters genomresa och hälsa för Tvillingarna

Vid denna tid måste du kanske springa mycket onödigt. Du kan ha fastnat i virvelströmmar hopplöshet och förtvivlan, vilket kan leda till hälsoproblem.

Lösning

För att minska problemen i livet på grund av närvaron av en Jupiter (Guru) i Vattumannens zodiak, är det nödvändigt att recitera Navagrah Sukta på torsdagen. På torsdagen bör tillbedjan av Lord Vishnu göras genom att bränna lampan.

Horoskop är en mycket gammal och känd konst. Man tror att folk började spela in och beräkna födelsedatum och födelsedagar tillbaka till tusentals år. Dessa register och data bidrog till att bilda en geometrisk metod för att representera positionen av planeter och stjärnor på diagrammet. Horoskopet är ett diagram som utarbetas genom att beakta personens datum och tid för födelse och positioner av solen och andra planeter vid födelsetiden.
Positioner av solen och andra planeter noteras och representeras i en grafisk form i horoskop diagrammet. Framtidens förutsägelse baseras på dessa planeters positioner och deras inverkan på människans liv. Horoskop har använts av många människor för framtida förutsägelse.

Horoskopet introducerades först på grekiska, och ordet horoskop bildas av två grekiska ord “Hora” och “scopos” allt tillsammans betyder tids observerare. Horoskop anses vara mer av en vetenskap baserat på antagandet och beräkningarna. Personens framtid är beräknad genom bedömning av den härvarande planetens nuvarande positioner och individens stjärnor och antagandet av framtida händelser baserat på nuvarande situationer.