Vem är den bästa partnern för dig?
Det största favoritämnet i dagens yngre generation är kärlek. Varje ung man söker en bättre partner till sig själv. Men gör inte detta ordentligt när han letar efter partnern. Om den unge mannen eller kvinnan har något intresse så kan de inte bestämma om det är lämpligt för honom eller inte. De är rädda för vägran och avslag. Unga människor kan få en lösning på detta problem genom radikalisering. Du borde bara veta om dig själv och att du är älskad, som kan spela en viktig roll för att öka ditt kärleksförhållande.

Vad är radix?

Radix är summan av personens födelsedatum. Summan av datumet är personens radix. Genom att känna till radix kan numerologi användas. Det kan upptäcka personens natur, attribut och svagheter. Radix-nummer utgör ett lätt och enkelt sätt för astrologi att förutsäga framtida händelser. Radix är också känt som Life Path Number på engelska. Radix representerar många saker om en person, oavsett om det handlar om ekonomi, hälsa eller kärleksrelationer. Det har stor inverkan på en persons liv.

Räkning av en sådan radix

På grundval av radix kan du enkelt välja en bättre partner för dig själv. Det är väldigt lätt att få radix information. Radix 1 till 9 beaktas, som bestäms av födelsedatum. Om du föddes på 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, och då är detta din radix. Men om födelsedatumet är större än 9, det vill säga 11, 31 eller någon annan, kan radixen tas bort genom att lägga till den. Till exempel, om födseln ägde rum den 11: e månaden, kommer 11 + 1 + 1 att läggas till. Hela summan av 2 kommer ut, vilken blir din radix? Om födelsedatum är 28 så kommer den ursprungliga summan att vara 1. 29 är 2, 30 är 3 och 31 är 4. På samma sätt måste du också känna din älskares radix.

Val baserat på radix

Varje radix har ett vän nummer. Det bestämmer vilken radix som ska samordnas bättre med vilken radix. Hur framgångsrik eller helt din kärleksaffär är beror på kvaliteten på din älskade. Vi berättade för dig att radixen betraktas från 1 till 9 poäng. Nu ska vi berätta vilken radix som är lämplig för vilken fond för kärleksaffär. Vem måste du säga om ditt hjärta till och till vem inte?

Radix 1 – De som har denna radix ska prata huvudsakligen om sitt hjärta. Vilken radix är 2, 3, 4 eller 9. Dessutom bör radikala 1 personer hålla ett avstånd från personerna i 5 och 6 radikaler.

Radix 2 – Vän nummer 2 är vän nummer 7. Därför kommer de att dra nytta av att göra kärleksaffärer med personer i 1, 3, 4 och 6 radikaler. Håll inte ditt kärleks förslag framför Radix 5 och 8, även efter att du har glömt radix 2.

Radix 3 – När det gäller kärlek, för radix 3 personer, kan radix 4 och 8 personer vara excruciating, det blir bättre om du inte älskar dem. För er, kommer personer med 1, 2, 5 och 7 radix att vara lämpliga.

Radix 4 – Ge inte kärleks förslag till folk i denna radix 3 och 5 framför folk i radixen, vilket kan sätta dig i trubbel. För dig kommer människor med 1, 2, 7 och 9 radix att vara bra.

Radix 5 – Om du hamnar i kategorin människor i radix 5, borde du hålla dig borta från 2 och 4 radix personer. Du har en lämplig radix 3, 9, 1, 6, 7, 8, du kan gärna erbjuda kärleks bekräftelser före dem.

Radix 6 – Människor på 3, 2, 4, 5, 6 är lämpliga för människor i Radix 6. Denna kärleksaffär kommer att gynna dig. Men kärleken hos människor med 1 och 8 radikaler kan leda till att du förlorar. Visa aldrig kärlek till dig före dem.

Radix 7: Antalet personer vars rötter är 7 För dem är Radix 2, 6, 3, 5 och 8 personer lyckliga. Du behöver bara hålla sig borta från personer med 1 och 9 radikaler.

Radix 8 – Om människor i denna radix planerar att erbjuda kärlek till människor med 3 och 6 radikaler, måste de vara försiktiga. 4, 2, 5, 7 och 9 personer i Radha är lämpliga för din kärleksaffär.

Radix 9-Människor i radix 9 borde inte lita på även genom att glömma folket på 1 och 7 radix. Att prata om kärleksrelationer, människor som är relaterade till 3, 6, 2, 4, 5 och 8 radikaler är lämpliga för dig.