Vet du att astrologi inte är något mindre än ett mirakel eller magi? Du kanske blir  förvånad över att få höra att det finns mycket som händer i världen som astrologin påverkar.  

Här är bara några omnämnanden av de saker som kan få dig att tro på magi-

Tarotkort – Tarotkort används för att berätta för människor om deras framtid. Korten hjälper människor som är har tappat hoppet och inte ser att de har någon ljusare framtid. För dessa människor är tarotkort som en uppenbarelse som hjälper dem att alltid använda tarotkort för att förstå framtiden och tidigare se. Men utan medvetenhet om magin av  tarotkort,  de kan återvinna tron på världen genom att ge en tillbaka hoppet till en person som tror sig vara en förlorare. Tarotkortens magi är den mest häftiga, med hjälp av detta kan den utslagna skapa sitt eget kungarike. Så tarotkortens kraft bör aldrig förnekas. Tarotkort är i sig själv enorm magi.

Almanac (Panchangn) – Hinduisk kalender är den kalender som beaktas av det hinduiska samhället. I sin olika form anses det nästan över hela Indien. Panchangn eller betyder bokstavligen slag + organ = fem lemar, dvs. almanackan. Detta är vad som kallas en hinduisk kalender – en traditionell kalender eller en kalender. Panchangn-namnet är gjord av dess fem huvuddelar, som är följande, datum, förnuft, konstellation, yoga och Karan. Baserat på dess beräkningar finns det tre strömmar i den hinduiska kalendern, den första är relaterad till månen, den andra planeternas placering och den tredje är relaterad till solen. Almanackan är mycket lyckosam för allt. Antingen är det en ny start eller liknande, om du väljer att följa almanackan och dess tecken kommer du aldrig att känna dig negativ eller ledsen. Denna kalender är mycket magisk, precis som tarotkort.

Sånger eller mantra- ord som chantas och används i sånger och vid meditation.det är oklart på vilket sätt dessa fungerar. Siare säger att kraften som uppstår kan ackumuleras eller användas påverkar varenda liten molekyl i hela universum. Användningen av ljudet i mantran eller användningen av mantras kraft är ljud vibrationerna, som startar vibrationer som påverkar allt omkring oss, det är i det kraften ligger. 

Så det här är några saker i denna värld som kan få alla att tro på magi. De är gynnsamma och sannerligen magiskt. De kan förändra livet på ett ögonblick. Vi behöver bara tro på dem och öva mer och mer dag för dag.