Ämnet numerologi kärlek är väldigt spännande och intressant! Här kommer en liten inblick.

Kärleks numerologi eller numerologi kärlek kan man ju även kalla det, har vuxit väldigt mycket på senare tid. Detta har varit populärt i vågor skulle man kunna säga, det är ju lite så det blir med trender. De kommer och går hela tiden men objekten varierar i det oändliga. Det handlar om en märklig sammankoppling mellan någons personlighet och dennes upplevelse och ett tal. Med hjälp av numerologi kärlek kan du ta reda på hur det ser ut för dig när det gäller relationer och kärlek till exempel. Det är naturligtvis bredare än så, man kan få reda på många olika förutsättningar och möjligheter som kommer i ens liv. Med denna metod kan man få veta om sina svagheter och styrkor, vad man är bäst på och hur man behandlar andra människor. Många människor gör sitt horoskop genom metoden numerologi kärlek. Den grekiska filosofen Pytagoras trodde verkligen på numerologi som en sanning. Varje nummer står för olika egenskaper och förmågor i kombination med varandra.

Numrena har en egen vibration enligt numerologin och de olika vibrationerna påverkar hela vårt sociala liv. Våra liv innehåller enormt mycket siffror som telefonnummer, födelsenummer, adresser och så vidare. Det finns personliga siffror som bara gäller en person och så finns det globala siffror som gäller för oss alla här på jorden. Man kan ta reda på vilka som är ens egna tal och vilken betydelse de talen har i det som är nu och framåt i tiden. Många människor som provat på detta blir ofta förundrade över hur mycket det stämmer in på hur man är som person och vilka egenskaper man har. Då kan det kännas lättare att veta vilka förutsättningar man har framför sig även om man naturligtvis kan påverka sitt eget öde. Men som sagt, detta är ett trevligt och intressant sätt att få lite hjälp på vägen. Det har skrivits en hel del böcker om detta ämne men inte så många på svenska men några finns det allt om man inte är bekväm med andra språk. I vår moderna tid är det ju inte svårt att få texter översatta å andra sidan så man kan bara välja och vraka egentligen. Numerologin beskriver för oss vilka positiva och negativa sidor, hur vi fungerar, hur vi är, vet vad som begränsar eller hindrar oss, våra känslomässiga problem men även förutsättningar vi har. Detta bygger på alfabetets symbolik och esoterisk talsymbolik. Namn blir omräknat till tal och tillsammans med ett födelsetal och används för att räkna ut ett numeroskop.

Talen som blir beräknade berättar en historia om en person och dennes liv. Man får svar på varför ens liv är som det är, på gott och ont så att säga. Jag rekommenderar varmt att prova på att göra detta i första hand av någon som kan detta från grunden. Man kan absolut räkna ut en del själv men det är många saker att tänka på så det är lätt att missa någon liten men viktig detalj. Minsta lilla fel så blir uträkningen helt annorlunda och då stämmer inte komponenterna. Det är fascinerande hur mycket siffror som ”förföljer” oss genom hela livet, varenda dag!