Väduren
Du vinner framgång just genom ditt så korrekta sätt att arbeta. Dela med dig av din kompetens och håll inte inne med information för egen vinnings skull. Du har blivit uppmärksammad av för dig viktiga personer och man pratar om dig som mycket duglig. VÅGEN Nu ska du vara noga med att utvidga ditt kontaktnät.
Oxen
Nije teško napraviti dobar izbor u situaciji kada Vam se nude zanimljive ideje ili kada saradnici pružaju značajnu podršku. Om du blir besviken på människor som lovar runt men håller tunt, så går du in i en period när människor kanske lovar mycket, men där de faktiskt kan leverera. Vila i din egen sanning och vet att det viktiga är att du handlar efter din övertygelse. Bli klar över vad du själv kan styra över när det gäller din karriär och acceptera det som andra har större inflytande över.
Tvillingarna
Ju mer du försöker kontrollera ditt eget tänkande nu desto mer förvirrad kanske du kommer att känna dig. Du är snabbtänkt och kommer att lösa några kniviga problem, bara så där. Förvänta dig inte några större överraskningar när det gäller ekonomin. Om du inte får gehör är det bättre att du finslipar och väntar på bättre tillfälle.
Kräftan
Din ekonomi är god och mer pengar kan vara på väg in. Du kommer att göra framsteg i din personliga karriär därför att viktiga personer har sett din kompetens. Du har ett bra samarbete bland dina medarbetare och arbetsmotivationen verkar vara hög. Det kan leda till stor framgång för dig om du nu passar på att röra dig mycket utanför din arbetsplats.
Lejonet
Kärlek Din inneboende fåfänga och stolthet kan idag ställa till problem. Att följa ett råd kan vara en god investering. Din ekonomi börjar stabilisera sig. Vågens styrka finns i att vara i nuet och Vattumannen kan äntligen släppa gamla surdegar.
Jungfrun
Det bästa du kan göra är att acceptera och gilla läget. Din ekonomi är inne i en positiv utveckling. Andra människor tror på dig och du har allt att vinna. Den här tuffa perioden kommer att gå över och snart hittar du tillbaka till ditt arbetsflyt igen.
Vågen
Ibland har vi svårt för att erkänna för oss själva att vi inte kan eller vet allt. Fundera, dröm och reflektera. Om du har planerat för en resa så ska du vara beredd att kunna lösa en del problem som kan dyka upp. Tacka din lyckliga stjärna för att du är på rätt plats vid rätt tidpunkt.
Skorpionen
Du behöver vara deras hjälte och personifiera de normer och värderingar som behövs för att samarbetet ska vara harmoniskt. De förändringar du startat gör det också möjligt för dig att släppa gamla surdegar. Just nu behöver dina medarbetare känna att du är deras stigfinnare och du behöver vara den som visar vägen. Om du känner att du blir irriterad är det bästa att du går undan så att du inte säger eller gör något du sedan får ångra.
Skytten
Ekonomi Var beredd på en del besvär idag. Relationer Du trotsar naturlagarna med din envishet. Detta gäller alla slag spel. Men samtidigt vet du att du arbetar väl mycket ibland.
Stenbocken
Kärlek Din inneboende fåfänga och stolthet kan idag ställa till problem. Men varför inte unna dig att drömma en stund och se om du inte kan leva på att vara snabbtänkt och påhittig. Vårda relationen med dina nära och kära. Framgången finns bakom hörnet men du måste vara uthållig och bestämd.
Vattumannen
Ekonomin blir bättre genom tidigare investeringar. Dina instinkter är inte alltid rätt. Men ingen kan få dig att känna något som du inte själv vill. Dina kollegor förlitar sig till att du ska orka leverera det du har tagit på dig så många är beroende av din arbetsinsats.
Fiskarna
Det beror på att du gärna deltar i alla diskussioner som dyker upp. Dina medarbetare och dina kollegor kommer att njuta av den positiva energi som du på det viset utstrålar. Var försiktig med att lyssna för mycket på andra i ekonomiska frågor. Det är viktigt att du är noga med hur du använder din tid och inte tar på dig för mycket.