Väduren
Potrebno je da uskladite svoja interesovanja sa saradnicima koji mogu da Vam povere novu ulogu. Du möter många som vill samarbeta med dig. De förändringar du startat gör det också möjligt för dig att släppa gamla surdegar. Din ekonomi är stabil och det finns inga tecken på nedgång men heller inga tecken på motsatsen.
Oxen
Idag kanske du får ett gott råd i frågan. Oförutsägbara händelser påverkar yrkeslivet, och mycket tenderar att bli alldeles för oöverskådligt. Är du trött på att organisera saker och ting för andra så kommer rastlösheten absolut att stiga under veckan. Du bör veta vad som är relevant i kritiken och vad som kanske handlar mer om allmänt missnöje.
Tvillingarna
Men köp bara en, vinner du inte på första är vinstchansen sedan liten för följande lotter. Hälsa Hur du börjar dagen blir avgörande för hur ditt välbefinnande kommer att utveckla sig. Här måste du bara vara väldigt populär. Dobro procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju.
Kräftan
Kärlek Din påhittighet är stor idag och du vill överraska din partner med något utöver det vanliga. Men låt allt spel få vänta det blir bäst så. En roll är kompensation för felaktiga tankar vi har om oss själva. Förvänta dig inte att få applåder och ovationer över vad du gör.
Lejonet
Förhoppningar om större affärer eller att ett projekt skulle ge mer, har grusats. Andra kanske inte har funderat i samma banor som du och därför behövs en annorlunda synvinkel på frågan. Din otålighet kan bli en hämsko på andras motivation, så ta det lugnt och låt saker få utveckla sig lite mer av sig själva. Var rädd om dina nära och kära för det är där du verkligen kan ladda dina batterier.
Jungfrun
Det enda raka är att se till att utgifterna är så få som möjligt. Medberoende är inte samma sak som empati och ibland är det mest empatiska att släppa personer ur sitt liv och låta dem gå vidare. Du har lätt för att få andra människor att lyssna på dig och ditt lugna sätt inger förtroende. Ekonomin blomstrar och du kommer säkert att lockas göra en del risktagande.
Vågen
Du orkar det mesta och faktiskt så klagar du inte heller. Var öppen för de möjligheter som kommer i din väg. Om du agerar för snabbt är risken stor att du stressar fram ett beslut som inte gynnar någon och som du kan komma att ångra senare. Din ekonomi är stabil och inget anmärkningsvärt händer.
Skorpionen
När du ger dina medarbetare lite mer ansvar ger du dem en möjlighet att växa och utvecklas. Människor har vant sig vid ditt kompetenta sätt att handla i olika situationer så de har slutat att tänka själva. Du har stora möjligheter att göra en riktigt god affär under den här perioden. Det viktiga för dig i den här situationen är att du fortsätter att tänka klart och är medveten om de känslor som kan vara hindrande för en mer objektiv syn på vilka möjligheter som faktiskt finns.
Skytten
Nije teško napraviti dobar izbor u situaciji kada Vam se nude zanimljive ideje ili kada saradnici pružaju značajnu podršku. Om du blir besviken på människor som lovar runt men håller tunt, så går du in i en period när människor kanske lovar mycket, men där de faktiskt kan leverera. Att i det här läget försöka att överkontrollera situationen hjälper inte. Stå emot känslor av hopplöshet för den här perioden är bara tillfällig.
Stenbocken
Ju mer du tror på dig själv desto mer kommer andra att tro på dig. Var rädd om dina nära och kära för det är där du verkligen kan ladda dina batterier. Det blir inga bra resultat under tvång och faktum är att det enda som händer är att du som ledare förlorar ansiktet och förtroendet. Tacka din lyckliga stjärna för att du är på rätt plats vid rätt tidpunkt.
Vattumannen
Inget händer vad gäller ekonomin. Skytten går en ljus framtid till mötes trots en del hinder och Vattumannen behöver lyssna på råd från någon med mer erfarenhet. Det händer inte så mycket för karriärmässigt men det verkar som om du är nöjd med situationen som den är. Det kommer att vända snabbt så försök at inte låta det gå ut över andra.
Fiskarna
Kärlek Din inneboende fåfänga och stolthet kan idag ställa till problem. Att följa ett råd kan vara en god investering. Din ekonomi börjar stabilisera sig. Vågens styrka finns i att vara i nuet och Vattumannen kan äntligen släppa gamla surdegar.